joi, 18 iunie 2015

Revedere emoţionantă pentru foştii boxeri de la CFR Timişoara

Foşti boxeri de calibru de la CFR Timişoara şi-au dat întâlnire, la sfârşitul săptămânii trecute, la gala organizată de Petru Caza, şi el fost pugilist al clubului feroviar, la Parţa.

A fost un prilej de rememorare a vremurilor în care sportivii din sala de lângă Gara Mare cucereau medalie după medalie atât pe plan intern, cât şi în străinătate.

"Am fost o familie şi ne ajutam unii pe alţii! Asta a făcut să avem atâtea rezultate excepţionale. Au ieşit campioni naţionali, balcanici, Doru Maricescu a fost şi vicecampion european, cucerind şi şapte titluri naţionale şi devenind ulterior maestru al sportului. Ne-am reîntâlnit după mulţi ani, pe unii din băieţi nu i-am văzut de foarte mult timp. S-au schimbat multe! În perioada în care ei boxau aveam cantonamente în Ungaria şi turnee în Cehoslovacia, RDG şi Yugoslavia. A fost un gest foarte frumos din partea lui Petru Caza să ne invite pe toţi la gala de la Parţa", ne-a declarat antrenorul emerit Ioan Marconi, cel care i-a pregătit pe boxerii de la CFR Timişoara.

Doru Maricescu, Călin Gheorghiţă, Lucian Gheorghiţă, Roman Acuarelo, Petru Caza, Iosif Caza, Viorel Caza, Horaţiu Bîtan, Valer Pocovnicu, David Gavrilă, Petrică Buliga, Ervin Dimitriu, Gabriel Muller, Daniel Mironiuc, Gheorghe Biea, Valentin Irimia, Irinel Ştefan, Francisc Doda, Dorin Chiş, Emanuel Chiş, Viorel Simuţ şi Titi Boboc sunt cei care au scris istorie pentru clubul feroviar, fiind pregătiţi de antrenorul emerit Ioan Marconi şi de instructorii Aurel Stana şi Valentin Irimia.

Mulţi dintre ei au fost prezenţi la gala organizată la Parţa, alţii nu au putut să ajungă, dar au fost aproape cu gândul de foştii lor colegi, sperând că vor beneficia de o altă ocazie pentru a se întâlni.

"A fost frumos, domnul Marconi a lăcrimat şi m-a impresionat acest lucru", ne-a spus şi Petru Caza, care i-a înmânat fostului său antrenor o cupă pentru întreaga activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.