vineri, 3 iulie 2015

Cantonament la malul mării pentru boxerii lui Nicolae Ispas

Paisprezece pugilişti de la CSM Timişoara se vor afla într-un cantonament de şapte zile, în perioada 5-12 iulie, în staţiunea Eforie Nord.

"Conducerea clubului, cu sprijinul primăriei şi al consiliului judeţean, ne-a aranjat acest stagiu, n-am mai avut cantonament până acum. Le mulţumim! Vom face pregătire fizică, dar avem şi o sală în apropiere, astfel că vom lucra şi la saci", a declarat antrenorul Nicolae Ispas, care va fi ajutat de fiul său, Orlando Ispas.

Stagiul de pregătire de la malul mării nu le va permite boxerilor David Vinţan şi Mihai Lazăr să participe la ediţia cu numărul 40 a Centurii de Aur "Nicolae Linca".

"Ne-au chemat târziu. În plus, este perioada Bacalaureatului, Vinţan se află în plină sesiune de examene", explică reputatul antrenor de pe Bega.

Cei doi boxeri de la CSM Timişoara, alături de colegul lor Constantin Boldea, se vor afla însă în ringul ce va fi montat la Cluj-Napoca pentru Centura Transilvaniei, întrecere pugilistică aflată la ediţia a treia. Evenimentul de sub Feleac se va desfăşura între 22 şi 26 iulie.

"Vor veni sportivi din Ungaria, Germania, Danemarca şi Franţa", a mai spus Nicolae Ispas.

La Centura de Aur "Nicolae Linca" ar putea ajunge un singur boxer de pe Bega. Este vorba despre Andrei Kovacs, de la CS Banatul, elev al antrenorului Gheorghe Biea.

Vă reamintim, preşedintele Asociaţiei de Box Timiş, Ion Mihai, este unul dintre cei zece arbitri-judecători delegaţi la competiţia ce va fi organizată, între 6 şi 13 iulie, la Craiova. Vicepreşedintele Gheorghe Iancu va prelua atribuţiile de secretar.

Articol publicat în cotidianul "Renaşterea bănăţeană"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.